Groupement Belge du Béton

Valoriser et diffuser notre savoir

En savoir plus

Concrete Day is een COVID SAFE EVENT!

Neem uw geldig toegangsticket, geldig COVID-certificaat EN uw identiteitskaart mee naar het evenement.

U mag dit zowel op de COVIDsafe app als geprint op papier of als download-pdf meenemen.

 

Er zijn 3 types certificaten:

- een vaccinatiecertificaat : U ontvangt een vaccinatiecertificaat voor elke prik tegen het coronavirus. Elk certificaat vermeldt het type vaccin en om de hoeveelste prik het gaat. De meeste EU-landen aanvaarden ALLEEN een certificaat van VOLLEDIGE vaccinatie. De meeste landen aanvaarden dit certificaat ook pas vanaf een bepaalde wachtperiode na de dag van de volledige vaccinatie, omdat dan pas de bescherming optimaal is.


- een testcertificaat van een PCR-test of snelle antigenentest afgenomen door een zorgverstrekker (geen zelftest) met een negatief resultaat. Dit certificaat moet zeer recent voor het vertrek naar het buitenland zijn aangemaakt. Ook de termijn van geldigheid of welke types testen aanvaard worden kan per land afwijken.


- een herstelcertificaat voor mensen die hersteld zijn van COVID-19 na een positieve COVID-test. Dit certificaat geldt in de meeste landen van 11 dagen tot 180 dagen na de positieve test.

De geldigheidsduur van het certificaat is afhankelijk van het type certificaat en van de specifieke regels in het EU-land waar u het wilt gebruiken.

 

Meer info

 

Testing in Leuven - gelieven contact te nemen met Apotheek Drappier

Geldenaaksebaan 460, 3001 Leuven - Tel/ 016 38 94 12