Groupement Belge du Béton

Valoriser et diffuser notre savoir

En savoir plus

Home Groepering Leden BBG

Lid worden van BBG in 2019

Sinds 39 jaar ontwikkelt de Belgische BetonGroepering (BBG) diverse activiteiten voor u en uw medewerkers: de Concrete Day, werfbezoeken en studiedagen, de welbekende cursus “betontechnologie” en nog vele andere cursussen.
Om nog beter aan uw verwachtingen te beantwoorden heeft BBG haar cursussenaanbod uitgebreid. In 2019 zullen 8 verschillende lessenreeksen worden georganiseerd:

- Betontechnologie - Leuven
- Base béton - Villers-le-Bouillet
- Wegen reeks I en II - Leuven
- Betonstraatstenen - Gent
- Zelfverdichtend beton - Gent
- Laborantin-Essais béton - Louvain-la-Neuve
- Technologie béton - Louvain-la-Neuve
- Basiscursus beton - Aalst
- Concrete Day 2019 - Anderlecht - 17/10/2019

Elk jaar kennen we een studieprijs toe aan eindwerken van hogescholen en universiteiten. Bovendien trachten we met de organisatie van de “infobeton Student Contest” studenten aan te zetten om creatief om te gaan met het materiaal beton.
Met onze werfbezoeken laten we u kennis maken met projecten in binnen- en buitenland. Raadpleeg regelmatig onze website www.betongroepering.be om op de hoogte te blijven.

U ziet het: de Belgische BetonGroepering groeit gestaag. En dankzij uw lidmaatschap kan u van al deze activiteiten genieten aan een speciaal tarief. Wij sporen dan ook diegenen die lid waren in 2018, aan hun lidmaatschap te hernieuwen en wie nog geen lid is, roepen wij op om lid te worden.

Er zijn 2 mogelijkheden.
U kunt zich inschrijven als individueel lid. Hiervoor bedraagt de jaarlijkse bijdrage 60,00 €. Uiteraard kunnen meerdere personen van eenzelfde bedrijf zich elk afzonderlijk inschrijven als individueel lid.

Het is ook mogelijk om als bedrijf lid te worden. Op die manier zijn automatisch alle werknemers van het bedrijf lid en genieten zij van alle hieraan verbonden voordelen. De jaarlijkse bijdrage als ‘bedrijfslid’ bedraagt 600,00 €. (Een bedrijfslid wordt bepaald door zijn BTW-nummer of ondernemingsnummer. Een groep van bedrijven met hetzelfde BTW-nummer, wordt beschouwd als één enkel bedrijf.)


Klik hier om u online in te schrijven als lid van de Belgische Betongroepering.