Groupement Belge du Béton

Valoriser et diffuser notre savoir

En savoir plus

Home Groepering Lid worden van BBG

Lid worden van BBG in 2023

Sinds 43 jaar ontwikkelt de Belgische BetonGroepering (BBG) diverse activiteiten voor u en uw medewerkers: de Concrete Day, werfbezoeken en studiedagen, de welbekende cursus “betontechnologie” en nog vele andere cursussen.
Om nog beter aan uw verwachtingen te beantwoorden heeft BBG haar cursussenaanbod uitgebreid:


- Betontechnologie - Leuven
- Base béton - Grâce-Hollogne
- Wegen reeks II - Berchem
- Qualiroutes  - Perwez
- Cours Laborantins (nouvelle formule)
- Herstelling van beton
- Cursus laboranten (nieuwe formule)
- Technologie béton - Grâce Hollogne
- Basiscursus beton - Aalst

- Mix Design - NL - Gent
- Concrete Day 2023 - Leuven  - 09/11/2023


Elk jaar kennen we een studieprijs toe aan eindwerken van hogescholen en universiteiten.
Met onze werfbezoeken laten we u kennis maken met projecten in binnen- en buitenland. Raadpleeg regelmatig onze website www.betongroepering.be om op de hoogte te blijven.

U ziet het: de Belgische BetonGroepering groeit gestaag. En dankzij uw lidmaatschap kan u van al deze activiteiten genieten aan een speciaal tarief. Wij sporen dan ook diegenen die lid waren in 2022, aan hun lidmaatschap te hernieuwen en wie nog geen lid is, roepen wij op om lid te worden.

Er zijn 2 mogelijkheden.
U kunt zich inschrijven als individueel lid. Hiervoor bedraagt de jaarlijkse bijdrage 73,00 €. Uiteraard kunnen meerdere personen van eenzelfde bedrijf zich elk afzonderlijk inschrijven als individueel lid.

Het is ook mogelijk om als bedrijf lid te worden. Op die manier zijn automatisch alle werknemers van het bedrijf lid en genieten zij van alle hieraan verbonden voordelen. De jaarlijkse bijdrage als ‘bedrijfslid’ bedraagt 730,00 €. (Een bedrijfslid wordt bepaald door zijn BTW-nummer of ondernemingsnummer. Een groep van bedrijven met hetzelfde BTW-nummer, wordt beschouwd als één enkel bedrijf.)

 

Om lid te worden van BBG : Klik Hier